Лебідко моя,я скоро вернуся,
Неначе у перше тебе обійму.
Я з ворогом лютим за правду борюся,
І тільки тобою зараз живу.
Кохана моя,ти не плач,не журися!
Мене береже молитва свята.
Ти вір в перемогу й за мене молися,
Молися кохана-моя золота!
Не плач,я благаю,бо серденько рветься.
Твій біль відчуваю,але не боюсь.
Все скоро закінчится-спокій вернется,
І я,моя мила,до тебе вернусь.
Та ми заживемо у вільній країні,
І виростим в мирі щасливих дітей!
За це віддаю свою честь Україні!
За віру!За правду!За наших людей!