Христове воскресіння
Принесе нам надію
На вічнеє спасіння,
Цю заповітню мрію!
Ой як я хочу,щоб Христос
в душі моїй воскрес.
Ой як я хочу, щоб Христос
З душі не щез ,не щез.
Христове воскресіння-
Це радісна новина:
Прийшов до нас Месія
Спасти світ від загину.
Ой як я хочу,щоб Христос
в душі моїй воскрес.
Ой як я хочу, щоб Христос
З душі не щез, не щез.
Христове воскресіння-
Найкраще у всіх свято.
Нехай святиться ім'я
Христове літ багато.
Ой як я хочу, щоб Христос
в душі моїй воскрес.
Ой як я хочу, щоб Христос
З душі не щез , не щез.