Я ще майже тебе не знаю,
Але ти, мені уже сподобався,
Уже таємні бажання мала,
Навіть захотіла, щоб закохався.
Ти був скромним та заікався,
Це було з твого боку мило,
Хоча спочатку здалося злякався,
А тепер, я трачу на тебе чорнило.
Тобі не вийшло дивитись мені в очі,
Незнаю, що було причиною цього,
Але можливо, я закохаюсь в карі очі,
Хоча я іще боюсь цього.
А на прощання ти мене обняв,
Так тихо, непомітно, легко,
І навіть трохи мене підняв,
І поставив на землю м'яко.