Живи! Допоки віра не згасає,
Вона для тебе найцінніший скарб.
Живи! Допоки на траві роса є.
Малюй життя, до рук узявши фарб.
Живи! Допоки світ цей ще існує,
Не бійся помилятись у житті.
Так як і ти, чекаю вже весну я
І вірю, що надії не пусті.
Живи! Комусь на зло, комусь – на радість,
Допоки серце б’ється – ти живи!
Люби моря і сонячну яскравість,
З ким був на «ти», не переходь на «ви».
Живи! Люби! Палай! Гори яскраво!
Цінуй не кожний день, а кожну мить.
Не забувай завжди іти направо,
Навіть тоді, коли душа болить.