Ти поряд був, коли злітала в небо,
Ловив мене, як падала у низ .
Я душу відкривала лиш для тебе,
Та час свій внесок у стосунки вніс.
Ти далі все, ти ніби не зі мною,
Ти наче поряд, та думки не тут,
А серце рветься, розривається від болю,
Пора забуть, пора усе забуть...
Хоч пережито вже було багато,
Були печалі, радощі й жалі
І кожна наша зустріч була святом,
Усе минуло, не вернеться, ні...
Ти більш не мій, я не твоя кохана
У кожного своя дорога, знай!
Тобою я вже більше не жадана
Отож прощай мій любий, я кажу прощай!