Минув вже рік..пішов від нас
Наш друг, наш брат, герой ти наш
Немає тілом тебе з нами
А ось з душею біля нас.
Ти залишив для всіх надію
Пісні твої співають всі.
Ще будучи малой дитиной
Дивився кліпи я твої.
Веселой, доброй був людиной
І словом, й ділом помогав.
Не забував свою родину,
Цікаві книги ти писав.
Доречі прочитав вже три я
Ох уж цікаві строки ті.
Хто не читав...скажу даремно
Моменти файні там усі.
Кузьма...тебе ми не забудем
Із нами будешь ти завжди.
І сподіваюсь, що з країни
Руїни щезнуть назавжди.