АВТОРСЬКА ПІСНЯ
"ТИ ЗНАЙ"
Ти знай, як я тебе люблю
Та усмішку твою ясну,
Від тебе я не відступлю,
Бо ти – подібна на весну!
ПРИСПІВ: - 2р.
Моя весна – цвітучий сад,
Для мене ти – завжди одна!
Тобі я, мила, завжди рад,
Бо ти – любов моя чудна!
Чудна моя любов одна.
До тебе стежечка веде
Я так люблю, люблю тебе!
Люблю весну, люблю я й зиму,
Зливаємося у чутті одному
І більше не пускай сльозину,
Тебе я не віддам нікому!
ПРИСПІВ: - 2р.
Моя весна – цвітучий сад,
Для мене ти – завжди одна!
Тобі я, мила, завжди рад,
Бо ти – любов моя чудна!
Чудна моя любов одна.
До тебе стежечка веде
Я так люблю, люблю тебе!
09.04.2016 р.
А. Рогуля