АВТОРСЬКА ПІСНЯ
"Я НЕ ЗАБУДУ"
Я не забуду ніжність твоїх рук
І аромат твоїх жагучих губ,
Який у них пестливий, ніжний дух,
Я хочу, милий, я з тобою шлюб!
ПРИСПІВ: - 2 р.
Від тебе хочу дочку,
А може ще й синочка.
Я піду до садочку
Й нап’юсь води з струмочка.
Струмочок – чудо диво,
Повір, там дуже – мило,
Тобі кажу правдиво!
Не покидай мене, моє кохання,
Твоїх я хочу ніжних поцілунків,
До тебе маю я таке прохання,
Щоб ми були одної думки.
ПРИСПІВ: - 2 р.
Ти зводиш з розуму мене, коханий,
Сердечно я люблю, тебе люблю!
І будь завжди для мене ти жаданий,
За наше щастя, Бога я молю!
ПРИСПІВ: - 2 р.
Від тебе хочу дочку,
А може ще й синочка.
Піду я до садочку
Й нап’юсь води з струмочка.
Струмочок – чудо диво,
Повір, там дуже – мило,
Тобі кажу правдиво!
06.04.2016 р.
А. Рогуля