АВТОРСЬКА ПІСНЯ
"СОН"
У сні я бачу наші дні,
Як ми кохаємось у двох,
Бо ми такі – лишень одні,
Нас поєднав "Отець наш Бог!"
ПРИСПІВ: - 2 р.
Так хочу сон цей наяву
Й тебе постійно відчувати,
Тобою я лишень живу
І буду я тебе кохати!
Моя, чарівна дівчино,
Без тебе сон – не сон мені!
На небі все засвідчено:
Моє вже серце в пломені!
ПРИСПІВ: - 2 р.
Ті дні для мене, як святі
Тому, що я тебе люблю!
Вони для мене пам’ятні.
За тебе Бога я молю!
ПРИСПІВ: - 2 р.
Я пробачаю все тобі.
І пишу пісню навесні,
Бо в тебе очі голубі
І ти пробач усе мені!
ПРИСПІВ: - 2 р.
Так хочу сон цей наяву
Й тебе постійно відчувати,
Тобою я лишень живу
І буду завжди я тебе кохати!
06.04.2016 р.
А. Рогуля