АВТОРСЬКА ПІСНЯ
"РОЗКІШНА"
Розкішна жіночко моя,
Моя любов ти – неземна!
Аж кров у жилах закіпає.
Коли тебе ураз згадаю.
ПРИСПІВ: -2 р
Мій літній-серпень,
Зимовий-грудень!
Моє ти – серце,
Що б’ється в грудях!
Все, що в тобі,
Моє – воно,
А очі голубі –
У нас давно!
Не хочу я нікого знати,
одну тебе навіки мати,
Кохати, пестити у нашій хаті
І жити разом, як на святі!
ПРИСПІВ: -2 р
Ростити наших діточок,
Маленьких ангеляточок!
Тому, що ти – любов від Бога,
Мені – небесна допомога!
ПРИСПІВ: -2 р
Мій літній-серпень,
Зимовий-грудень!
Моє ти – серце,
Що б’ється в грудях!
Все, що в тобі,
Моє – воно,
А очі голубі –
У нас давно!
04.04.2016 р.
А. Рогуля