Вночі, як тихо сходить місяць
Вишневий сад зайшов у ніч.
Прийду я знов на наше місце
І згину в світлі твоїх віч.
Як перли вишневого цвіту
Зірву цілунки з твоїх губ
Радію у місяця світлі,
Чекаю, щоб ти пригорнув.
Всі вишні вдяглись - наречені,
Білим цвітом балують ніч.
Навіки тепер полонена,
Теплом твоїх зелених віч.