Я йду нічними вулицями.
Барельєфи стінами гнуться,
Неначе тіні вилицями,
Що у вигинах уст зійдуться.
Вітер здіймає роздуми.
Відносить листи адресатам.
Вітер не любить розголос.
Вголос читає приватом.
В теплі обійми мороку
Серцебиття океану
Вливається, як спогади
Про сутність речей незнану.