За старою шафою в кутках,
Живуть у нас два павука,
І Павутиння заплітають,
І на здобич, знай, чекають.
В них вісім лапок, чорні очі,
І на чай до них не хочуть
Завітать ні мухи, ні жучки,
То й геть сумують павучки.
В нас павучки усі безпечні,
але в світі безкінечнім
Багато їх отруйних дуже
То пильнуй їх любий друже.
Краще, павучків не зачіпай,
І павутиння оминай.
Нехай собі стрибають люті
В павутиновім батуті.