Є "мрії" в житті не можливі...
і "думки" є фальшиві...
Можливість "кохання" є одна...
та не всім вона дана...
"Час" назад не повертає...
біль від "пробач" не минає...
"Слово" не вартує гроша...
без діла не буває шалаша...
Доля нам від Бога дана...
У кожнього є свіча одна...
Яка згорить до тла...
Завіє вітер... ось і мгла...
Душа надію втрачає...
віра потихеньку помирає...
Серце ще качає кров...
кадри в голові знов.. і знов...
Від прожитого нашого життЯ...
людсьго і власного буття...
Згадається все, що болить...
Те, що було в щасливу мить...
Мить взаємного "бажання"...
почуттів вічного "кохання"!
26.03.2016