Знаю, що дзвінка твого не буде...
Правду скажу, біда мене жде...
Хоча можливо й на краще...
Тебе біда в житті обійде...
Що робити ніяк не збагну...
Дуже боюсь дурницю утну...
Хоча вже й так буде інше...
Зовсім не так, як раніше...
Бо я подружці все розказала...
А через 5 хвилин листа читала...
І вже, як жити далі... не знала...
Розуміла назавжди втрачала...
Та в чудеса більше не вірю Я...
Краще пропаду з твого життя!
22.03.2016 Для друга Вані!