Я у житті , ще стільки не брехав
Коли тобі сказав , що зрозумів
Це було боляче, неначе ножем в серце получив
Але нажаль , я цього заслужив.
Забув усе хороше , що було у мене
Забув хороші миті у житті
Забув і почуття усі , що були в мене
Серце болить , душа гниє моя
Незнаю як я буду жити знову
У мене в серці пустота
І хепі-енду в нас уже не буде
Це кінець !, і неповернеш час назад.
Сказав тобі , що люблю я тебе
ти промовчала.
Лиш усмішка засяяла твоя
я це запізно зрозумів.
У тебе інший ти його кохаєш,
а в мене серце як боліло , так й болить...