Лиш прокинулось щастя зі сну,
Опинилося в дужих обіймах....
" Я тебе нізащо не впущу,
Будеш жити зі мною постійно!"
" Яж не проти, мене не души,
Подивися, яке я щасливе,
Я всміхаюсь життю будь- коли:
І в морози, і в сонце , і в зливи...
Я до тебе напрошуюсь майже щодня,
Щоб зігріти тебе, обійняти...
Ти ж кричиш, що проблем в тебе тьма
І не хочеш мене турбувати...
А я тут - придивись, таке тепле, ясне,
Я - таке, яке є - незрадливе...
Так , багато проблем, я ж у тебе одне,-
Твоє щастя, а значить, вразливе !
Хочеш бути щасливим,- тримай ,
Не розхлюпуй мене ні краплини !
Ні на мить , ні на що ти мене не міняй,
Я послушне до слова людини.