Любов та біль. Біль…
Душею і серцем йде у бій,
Грізно палає вогнем,
Відчай в очах с кожним днем.
Щастя та страх. Страх…
Воїн стає одним із невдах
Зрадженой долей, сидить у кайданах,
Руїна в душі, спогади в ранах…
Життя та смерть. Смерть…
Вічний супротив повалених жертв
Колесо Долі – наш кнут,
Вибір жене у скований кут.
Кохання та зрада. Зрада твоя
Погляд холодний, мов зброя
Серце холоне надією ледь,
Час не лікує мене. Геть, геть…