Ніч і ранок вічна боротьба
ніч і ранок пара несумісна
вони неначе муха і бджола
вони немов секунда й вічність
Вночі парад людських гріхів
а зранку всі криштально чисті
у темряві ховаємо сліди
які порочать нашу особистість
зі сходом сонця заховали лиця
закрились в коконі старих образ.
Лиш очі довго не сховаєш
і не обманиш їх ніяк
У когось відблиск щиро сяє
відбиток неба береже
у інших відблиск цей розтанув
й себе вже більше не знайшов