Життя залежить від подій
Відзнаками, повагой та вірой
Воно обернене безмежних мрій
І йде далекою долиной.
Моє життя не виняток людський
Наповнен він і вірой, і солодких мрій,
Любов - союзник йому вірний,
А серце сховище надій.
Кажуть життя нового не буває,
Бо є життя, і смерть то є,
А я життя, то вдруге маю,
Бо любов нікуди не мине.
Любов, не річ і не мета
Вона – твій сенс буття
Любов і є нове життя,
Сім’я, то вдруге.