Багато слів хочу сказати,
Подяку, шану та любов.
Найкращому у світі татові,
Чия у жилах тече кров.
Та чий характер в тілі зріє,
Усмішка, погляд та душа,
Хто справджує таємні мрії,
Та по чиїм стопам ішла.
Що не дає він ніс посупить,
Додолу руки опустити,
Та попри всі життєві муки
З тобою поруч буде йти.
Найліпший друг, порадник, тато,
Та хоч день буде невеселим,
Він подарує тепле свято,
Коли приїду до оселі.
Хоч на роботі часта втома,
Рідко заплющуєш ти очі.
Я не ображусь, коли вдома
Поговорить зі мной не хочеш.
Я розумію тебе часто,
Даю завжди тобі наснаги,
Ми не дамо тобі упасти,
І не залишим без уваги.
Цілую й міцно обіймаю,
Як ми далеко б не були.
Для тебе з уст завжди лунають
Слова подяки й похвали.