от би сюди бога Ра мені!
я ж бо простую внікуди
невдячна людська природа:
навколо цілющі камені -
всередині сущий морок
просто цікаво, чи буде
болісніше при родах
зимніше при мінус сорок
ніж отепер?
(не буде)
але ж буває і гірше
(треба на днях перевірити)
вірші?
які
до біса
вірші?
вірите
(чи не вірите)
буду рубати з плеча
я - свій найбільший ворог
я - то все та ж свіча
тільки
навколо
розсипали
порох
вибух.
провина
чия?
я знаю
я вірю
мені здається
що це
зробила
...
(будь-хто,
але не я!)
*в дужках - найдурніша, невігласна, зла, слаба і змучена частина мене.