ХЛОПЧИНА ТА ДІВЧИНА
Прийшов хлопчина до дівчини,
Троянди білі дав він їй
І каже: "Я тебе люблю!"
Для тебе ,сонце, все зроблю!
Вона сказала: "милий мій,
Тієї ждала я хвилини".
А він сказав: "моя любов",
Ти в мене є така одна!
Не хочу жодних я обнов,
Хоча ти в мене є чудна.
Він квіти білі дав коханій,
Троянди гарні та й духмяні!
Вона дівочі опустила очі
І каже: "Не розумієш, що сказав"!
Бо він казав слова: такі Пророчі.
А сам почав себе терзати,
За те, що все хотів сказати.
На все, мила, свої закрила очі!
Але всього ще час не показав!
21.03.2016 р.
А. Рогуля