Скажи мені, навіщо ти з’явилась?
В моїм житті. Сьогодні. Поряд. Тут…
Знетомленой надієй ти дивилась,
Холодним поглядом, мов джгут
Скажи мені, не вже любов для вас, як гра у карти?
Де в кожну мить пропустиш власний хід.
Не вже твій козир того вартий?
Не вже чуття твої, як лід?
Скажи мені, не вже існує вічне за любов?
Яке дарує нам останній шанс –
Створить її без зайвих мов,
Серця з’єднать в споріднений баланс.
Скажи мені, не вже це все?
Усе, що мали ми раніше
Не вже твій козир нас спасе?
Не вже життя моє тепер у тиші?