А на Україні
небо синє-синє,
А на Україні
знов ревуть гармати.
Знов чекає мати
біля хати сина,
Знову хоче кобза
про долю співати.
Ой ти моя доле ,
у лузі калина.
А чи то калина ,
а чи то дівчина.
У саду цвітучім
знову повно диму,
Бо палає хата
у лиху годину.
І голодні діти
бродять по долині.
Де ти наша мамо?
Де ти Україно?
І несуть ікони
нові і не щирі.
Як знайти нам Бога,
і куди полинуть?
А на Україні
небо синє-синє,
А на Україні
в золоті колосся.
Поверни нам Боже
неньку Україну,
Щоб зустріти сина
неньці довелося.
2014-2015