18.03.2016
Поговори зі мною ,правдо єдина,
Бо з тобою мені так весело нині .
О,замовчи ,правдо єдина(!)
Від тебе у мене колять очі
І я правду єдину битиму тумаками Одина .
О ,правдо єдина , у тебе красиві очі блакитні .
У кожного своя правда,
Але кожен бачить її по різному
Але істина в тому ,що сходить Ярило .
На світанні перестрахала мозок правда єдина.
Нічого не змінилось.
Так, як сходив Ярило ,так і сходить Ярило,
а істина - істина у вині .