Заради жінки бийте байдики і пики.
П'янійте дешевим вином і телефонуйте.
Шепчіть на вухо банальне "навіки".
Заради жінки - себе руйнуйте.
Заради жінки не купуйте айфони -
їй телефони до одного місця.
Ви, заради жінки, рвіть кордони,
або просто поступіться місцем.
Заради жінки вбийте сусіда.
А як прийде поліція - вітаю!
Скажи, що винна Земфіра,
і твоя хата скраю.
Щаслива - цілуйте у щічки.
Зла - кидай під ноги цукерки.
Заради неї зміни русло річки,
і пускай феєрверки.
Заради жінки рвіть зв'я́зки,
і зв'язки́, наче калини буси.
Ви жінку палко любіть,
і водіть її на "туси".
Можеш шкодувати час і відтінки,
і захопить тебе вагання.
Знай, що заради жінки,
не шкодуй свого кохання.