(жартівливо лиш правдиво...)
Нема в світі краси, як в нас на Україні
Рожево-пишні щічки і вічі-блискавиці
Уста - солодкі вишні та грація богині
Усім цим володіють укрАїнські дівиці...
По вулиці пройдеться, упевнено й грайливо
Звабливо кине погляд - сама,як динаміт!
Ну як не спокуситись на таке Боже диво!
Коли вона, все манить до себе, як магніт...
І що вам ті "принцеси" на глянцевих журналах?
Із ботоксу їх губи, тай бюст сам силікон
До чого не торкнешся усе сухе, трухляве
І зовсім не смакує - гірке мов поролон...
А тут усе соками налите від природи
Без хімії, добавок...Бери! - натурпродукт!!!
Купайся в океані укрАїнської вроди
Куштуй і розсмаковуй із раю ніжний фрукт...
І тут бо вам не "тьолки", не "дІвки" і не "шприхи"
А справжні українки і в цьому їх краса!
По-своєму прекрасні, жіночні, особливі
Яскраво-добрі очі, до поясу коса...
Найкращі господині і матері від Бога
Коханки і дружини - таких бо не знайдеш!
І круто пощастить, коли твоя дорога
З такою перетнеться - щасливчиком будеш...
Нема в світі краси, як в нас на Україні
Дівчата, як смерічки - із них одна твоя!
Неси для неї квіти, цілуй руки богині
І повторяй щоденно " Ти тільки лиш Моя!!!"
Насправді ж ми богині,
Унас краса своя.
Матусі,берегині,
Багаті,як земля
На щедрість і на вроду,
На ласку та добро.
І ми, як нагорода
Дана чоловікам.
Процак Наталя відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Яка дивовижна краса!!!Спасибі я несподівалась такого красивезного віршика, на свою писанину!!!Спасибоньки Вам!!!Зі святом!справжнього Всім нам жіночого щастя!!!
Процак Наталя відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мусиш Толю, сьогодні мусиш погодитись з усім!!!не можеш чомусь перечити...А то як набіжить на тебе зграя жінок, невдоволених...куди вже тобі дітись!!! спасибки!Ми жінки примхливі створіння, але вам без нас-ніяк!!!