До біса ту любов.
І вигадки сторічні.
Про вірність почуттів
Та ми, на віки вічні.
До біса ті слова,
Що шепчуть демонята.
Ламається стріла
Об ті серця із вати.
До біса казки ті
Про вічнеє кохання.
Про принців-підерків
І кілометри розставання.
Ми стали зажорсткі.
Життя нас поміняло.
І розпачі усі
Занюхуєм ми шмаллю.
Наушники в вухах
І пофіг на всіх інших.
І пишуть у статтях
Не залети у вісім.
Любов свою гнилу
У статуси піхаєм.
Сопливі пісеньки
На мило ми скидаєм.
До біса це життя,
Хай котиться до чорта.
Одним лиш задоволенням
Горить наша душонка.