Байка про ОСББ
ОСББ – звучить шикарно!
І навіть виглядає гарно!
У нас директор є і голова:
Працює в поті він чола!
Наш двір в бруківці, немов рай…
Паркуйся швидко, водію, – не зволікай,
Тому що повно бігає малечі,
Яка нам гоміном прикрасить «тихий» вечір!
А всі вони товчуться на газоні:
Так, ніби більше місць немає на районі!
Зробили на траві футбольне поле,
А дехто бігає практично голий…
Сріблясті тут ялинки – це ворота!
Цікава, специфічна про природу є турбота…
Але не дай Бог песик стане на газон –
В директора одразу дзвонить телефон!
«Не можна псам ходити по газону!»
І сперечатися нам явно без резону!
Тому для псів придбали крила ми,
Подвір’я пролетіти, щоб вони могли!
«Накладно» штрафу 300 гривен за добу –
Таке не снилось навіть й вченому коту,
Який вночі гуляє по траві,
І думає, які ж дурні ті пси!
В цілому, в нас розписано життя:
Підвал, під’їзд, миття, авто…чи щось забула я?
Ну, тобто ввечері з роботи в дім –
Виконувати повертаємось ОСББ режим!
Хотіла би сказати я подяку
Всім тим, хто відчиняє нам ворота кляті!
І в дощ, і в сніг, і в спеку на посту –
Виконує роботу не просту!
Ці люди про авто і нас в турботі,
Привітні й ввічливі вони в своїй роботі!
Альянс у них прекрасний гомінкий,
Ну, тобто «сенк’ю» з кісточкою прохідній!
Автор Наталя Калиновська м .Львів 27. 10. 2015