Коли прийдеш, весна така чекана
І білим проліском розбудиш сплячий ліс?
І з першим цвітом прийде любов така жадана,
Що легкий вітер на крилах з півдня ніс.
Коли ж запахне ранок молодим зелом,
А сад вже скине хутро зимове?
Най ясне сонце обійме своїм теплом
І в кожнім щирім домі правда зацвіте!
Най засміється небо пташиним стоголоссям
І перша ластівка пророчить новий світ.
Най нива привітає день міцним колоссям
І щоб для кожного щасливий день розквіт.