По сходах піти у дощ,
По лінії вітру спуститись у день,
А осінь чекає на вулиці
І тихо тротуари мете.
Знайти втрачену мету
І тихо по сходах спуститись,
Вилити душу в дощ,
Немов покривалом осіннім накритись.
Полетіти в літо в очах закритих,
Спіймати зірку яка падає,
Палаючу її в руках зігріти,
Від холоду минулого вона заспіває.
І тихо по сходах спуститись,
По лініях в білий день,
А по вулицях зима витанцьовує,
Вітер сніг в тротуари мете.
23.03.08.