Даю обітницю тобі — назавжди любити,
В горі, в радості, в журбі і на полі битви,
У здоров'ї і хворобі, в далекій дорозі
І підтримку надавати у кожній тривозі.
Коли руки опустились — є дві запасні,
Моя вірність всюди буде, навіть уві сні,
Від невдач і помилок знайду укриття,
Доки б'є ключем в мені праведне життя.
Поважати, цінувати і вибір приймати,
Разом будемо радіти, разом сумувати,
Затишок у дім приносить, щастям упиватись,
Опорою для тебе стати, сім'єю називатись.
Доки жити буду я — ти мій чоловік!
І з тобою доживати буду я свій вік,
Ти для мене мій єдиний!
Інших я не бачу!
Я тебе кохаю, милий!
І любов не втрачу!
15.01.2016 р.