Що таке надія у нашому житті?
Одненьке лише слово-сенсу океан!
Це мрія чародія в казковому взутті!
Це в серці назавжди́ Небесний талісман!
Це радість просто так велика-величезна!
Це посмішка широка,прив'язана до вух!
Надія...-це така тоненька довжелезна
Ниточка із Неба,що піднімає дух!
Свій запах вона має,колір і свій смак!
Пахне вона лісом,сонечком та морем!
Яскравий колір лу́ки-червоний серця мак!
Духмяний аромат,коли ідеш все полем!
Смак надії-з маку сонний той нектар!
Вип'єш-і дурманить всі твої думки!
Тоді ось і приходить із Неба канцеляр!
Тоді стають реальністю усі твої казки!
Надія...-це життя,це наша вся реальність!
Це для нас свобода і сили почуття!
Надія-це із Неба казкова нам духмяність!
Надія-це таємне нам Бога укриття!
Надія є для всіх. І криється у серці!
Це ниточка казкова прямо до Небес!
Надія синьоока в маленькому озе́рці!
Це Господа кохання та мільйон чудес!