Знов влада дурня підкидає,
Або розумного з солодкими речами.
То скільки років із народом грає,
А ми ніяк не прийдемо до тями.
Усе по-чесному: програми, бюлетені.
Туди кидаємо, а ті отам рахують,
Дебати, кандидати навіжені -
«Прозорі вибори» нам результат малюють.
Отак тепер погляньте за лаштунки:
Клади мільйон — запишуть кандидатом,
Піар-компанія — мільярднії рахунки,
Тим, хто рахує — відрахуй стандартом.
Хотіли шоу? Маєте ото і…
Наліплять депутатів, президентів -
Затим, що з демократії такої,
Отримуємо нові екскрименти.
І доки граємо із владою у дурня,
А не даємо самі собі лад,
Керує скрізь продажна палітурня,
Що продає цукерки й шоколад.