Коли надії гасне промінець
І жити вже не вистачає сили,
Молитва щира лине до небес
І ангели несуть її на крилах.
Коли ти втомлений зупинишся на мить,
У небо синє звівши сумно очі,
Подякуй Богу за усе що є,
За те,що ангел твій не спить щоночі.
Він в білих шатах сон твій стереже,
Коли впадеш - завжди простягне руку,
І крила білосніжні розгорне ,
Закриє все:нещастя,болі,муки.
А ти живи, радій, кохай і мрій,
Цінуй що маєш і живи в любові.
Та не забудь подякувати тим,
Хто стереже твій сон і ділить навпіл болі...