ВСЕ! ЗДАЛАСЬ! ЗАКРИЛА ОЧІ!
І НІЧОГО БІЛЬШ НЕ ХОЧУ,
ТІЛЬКИ ТЯЖКО НА ДУШІ
НІБИ КАМІНЬ ДЕСЬ В МЕНІ.
Я НЕ МОЖУ БІЛЬШ НІЧОГО,
НІБИ ВСЯ ЗАКАМ"ЯНІЛА,
І ГІРКОЮ ПРАВДОЮ СОБІ Я
ТІЛЬКИ СЕРЦЕ РОЗ"ЯТРИЛА.
ЧОМУ ВСЕ СКЛАЛОСЬ САМЕ ТАК
НІХТО МЕНІ ЦЬОГО ВЖЕ НЕ ПОЯСНИТЬ
А Я В ПРОБЛЕМИ ВЛЯПАТИСЬ - МАСТАК!
І ЩЕЙ НАБРАТИ ПОВНУ В"ЯЗКУ.
КУДИ ПОДІТИСЯ МЕНІ НЕЗНАЮ,
ФІНАНСИ В ГОРЛІ ВСІМ СТОЯТЬ КЛУБКОМ,
ЧОМУ ЦЕЙ СВІТ ТАКИЙ ЖОРСТОКИЙ?
І ВСЕ У ВСІХ ВПИРАЄТЬСЯ У ГРОШІ ЗНОВ І ЗНОВ?
А ВІДПОВІДЬ ОДНА - ТИЖ БАЧИЛА УСЕ САМА...
ТА ГОЛОВУ ТИ ВСЕОДНО ВТУЛИЛА
І КРИЛА ЮНІ ПОПАЛИЛА
ТАЙ ДЛЯ КРАЩОГО ЖИТТЯ САМА Ж НІЧОГО НЕ ЗРОБИЛА....