Найкращі ліки з жа́ху болю-
Інший теж жахливий біль.
Сама собі я біль знеболю:
Збільшу біль до божевіль.
Одна на біль страшний розрада.
Інакше виходу немає.
Така моя життя порада:
Збільшить біль-і біль минає.
Коли страшне болить душа,
Здається,жить немає сенсу,
І мозок молить лиш ножа
Від постійного все стресу,
Зробити боляче інакше.
Біль пекельну та жагучу
Роду іншого. Пом'якше
Біль душевну ту пекучу.
Біль,помножений стократно-
Це ліки від любого болю.
Непомітно й акуратно
Знімають біль,дарують волю.
Інший вихід-то немає.
Тільки біль від болю муки.
Фізичний біль допомагає
Пережить душевні муки.