Нас з тобою вже нічого не зв'язує
Так обоє з тобою ми вирішили.
Та чомусь ще спливають у пам'яті,
Дні які ми з тобою покинули.
Намагаюсь усе це забути я,
Та і ти певно теж намагаєшся.
І чому досі ще не придумали
Ліки, що залишають без пам'яті.
Сподіваюсь ми скоро зустрінемось,
Але так ненароком на вулиці.
І пройдемо один попри одного,
Та у кожного буде на думці щось.
І піде кожен з нас в свою сторону,
І спливуть усі кадри у пам'яті.
Не подавши ні звуку, ні погляду
Загубившись назавжди у натовпі.