Спокусливо пахне брехня
Залита медовими фразами
Зашитими міцно в зошити
Холодить до самого дна
Зіжмакано плаче відразою
Прорізує правда щити
Біжи через терня, чи варто?
Зупинка на ціле століття
В папері ховаю чорнила
Гниють перевистиглі старти
Полином впаду на коліна
Я знову тобою снила
Осіннім пожовклим листком
Солодкими віями в штори
Затягує тихо ілюзія
Зігрітись останнім теплом
В кишенях досить просторих
Зашитись у твоє ім'я