Слова - Алли Баранкевич.
Вам великий всім привіт зі Львова!
Щоб Ви і вся сім'я була здорова!
Дарую вам щастя, везіння, добра, ...
Радості, здоров'я, любові і тепла!
Приспів:
Всіх вас запрошую до Львова,
Тут наша мова рідна - колискова..
Всі чудово, друзі, тут відпочивайте.
На різних мовах вільно розмовляйте.
****************************************************************
Вам гарний настрій пригодиться,
Всі посміхніться,... як годиться.
Мій Львів чудовий й наша мова!
Найкраща в світі - ШЕВЧЕНКОВА!
Прспів:
Мішечки з подарунками прийміть,
На згадку їх від мене всі візьміть.
Запрошую Вас в гості у Карпати,
Щоб на мішок "ЩАСТЯ "- лягли спати.
Приспів:
Вас місто Львів із радістю зустріне.
Всіх у наші вишиванки теж одягне...
Від нас дівчата із обручками поїдуть,
Цю ескурсію до Львова не забудуть.
Приспів:
Всі тут вільно дихають на повні груди.
І на різних мовах розмовляють люди...
Кава Львівська запашна,... така чудова,
Я всіх Вас запрошую до міста Львова.
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич!