Так хочу доторкнутися до тебе,
Відчути серця твого биття,
Злетіти разом у глибоке небо
У поринути у світле майбуття
Я хочу бути поряд із тобою,
Цілувати ніжнії уста,
Візьму тебе за руку,й за собою
Поведу в країну радості й тепла…
Ми будемо літати над морями
Підійматися у неба височінь
Бо тільки в того хто кохає,
Виростають крила вірності,і мрій…
Тож візьми мене за руку,
Дуже сильно обійми
Поцілуй,забудь розлуку!
Полетіли в хмари золоті…