Час швидкоплинний, неповернеш назад,
І ніби все доволі зрозуміло,
Але шукаєш інший шлях,
Як би тебе серце не боліло.
Не повертай в минуле ти ніколи,
І не шукай дороги ти туди,
Бо там незгоди і тривоги,
І ціла купа всілякої біди.
Живи теперішнім, люби сьогодні,
і дякуй Богу ти за все,
Бо лиш сьогодні, вже завтра, буде не таке.
Радій кожній проведеній хвилині
У колі з рідними людьми,
Допомагай й усім підтримуй
В хвилину найважчої біди.
Усе життя немов те море
Його одразу не перепливти,
Воно глибоке і бездонне,
По ньому ще пливти й пливти.
Тому даруйте тільки радість,
Любіть, кохайте, бережіть,
Цінуйте кожен день, його безгранність,
Й приймайте всі його дари.