Чоловіки усі чим старші,
Тим веселіші і багатші:
Срібло у волоссі й бороді
І цукор є в їхній крові...
В роті золото в зубах.. .
Зелізо в венах....у ногах..
Нерухомість..... у штанах..
Великий природнього газу запас.
Всі кажуть, що у них все ....КЛАСССССССС!
Якщо патрони є в порохівницях
І лежить під боком молодиця -
Значить вона ще пригодиться...
Якщо вже й не пригодиться....
Хоч можливість буде подивиться....
І погладити ще ніжно її можуть..
Якщо вже зробити нічого не зможуть.
Автор Алла Баранкевич