Що ж ви "злидні" продаєте неньку Україну
Їй, як зрадники ножа сунете у спину.
Що ви скажете тим хлопцям, що на схід послали
Що за землю українську голови поклали.
Як подивитесь ви в очі власному народу
Що віддав синів найкращих за свою свободу.
Кому вірите ви дурні, російському кату?
Що приніс війну у кожну українську хату.
А тепер забути все? Ще й амністувати?
І якийсь там особливий статус їм надати.
Я прошу не ворушіть цю болючу рану,
Бо до влади ви прийшли на крові Майдану.
Знайте, зради не пробачать вам ніколи люди,
Божа кара вас знайде в цьому світі всюди.