( такий собі жарт,та в кожному жарті - ціла куча правди)
Де узявся отой "Клім",як цегла но голову!!!
Жінки в шоці й дуже злі ,бо на шкіру-олово!!
Ой,Клім,так Клім,бо на шкіру-олово!!
До люстерка не підходь...- щодня нові зморшки...
лице мастиш і підводиш ...багацько,не трошки!!!
Ой,Клім так Клім,багацько не трошки!
Сестри кажуть,не журися,тебе й таку люблять!
З Клімом своїм подружися,бо думки загублять!
Ой,Клім,так,Клім, бо думки загублять!
Бабця Люся теж мні радить- побільше цілуйся!
Ой багато як порад,приймай не лінуйся!!,
Ой,Клім,так,Клім приймай не лінуйся!!,
Де узявся отой "Клім",як цегла но голову!!!
Жінки в шоці й дуже злі ,бо на шкіру-олово!!
Ой,Клім,так Клім,бо на шкіру-олово!!
Де ж узять оті гормони,щоб бути щасливою!
Ендорфінів* мені треба,не "ХО" бути сивою!!!
Ой,Клім,так,Клім, не "ХО" бути сивою!!!
*Ендорфіни--представник групи хімічних сполук, які природно виробляються в головному мозку і мають здатність зменшувати біль, аналогічно опіатам і впливати на емоційний стан;
◆ендорфіни утворюються з речовини, що виробляється гіпофізом — беталіпотрофіна; вважається, що вони контролюють діяльність ендокринних залоз в організмі людини;
◆ендорфін приводить людину в стан ейфорії, його іноді називають «природним наркотиком» або «гормоном радості»; любов, творчість, слава, влада — будь-яке переживання, пов'язане з цими і багатьма іншими категоріями людського існування, підвищує рівень ендорфіна в крові.
◆ Учені стверджують: за один поцілунок виділяється стільки ендорфінів, що за своєю наркотичною дією вони у кілька разів перевершують морфій.
◆Наші почуття і емоції залежать від співвідношення гормонів щастя в організмі. І часом досить просто змінити свій спосіб життя, щоб з новою силою відчути радість буття.
◆Стимулює вироблення гормону і спеціальне харчування. Включіть в своє щоденне меню полуницю, виноград, банани, апельсини і шоколад, і вже через кілька днів ваш настрій зміниться в кращу сторону.
◆Потужний стимулятор вироблення «гормону щастя» - сонячне світло. А якщо ще й дати собі хорошу фізичну навантаження, ви відчуєте, що життя вдалося!
◆Іще гормони щастя - це СЕРОТОНІН І ДОПАМІН та це вже інша історія .
30.01.2016р.
Та то якась реклама наркотиків!... Оце "Кліманула..."
Навіщо нам заморський "Клім",
іде хай геть, подалі, блін.
Бо в нас є свій ще бравий Клим.
Жінкам не гірше буде з ним!
Валентина Мала відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00