Майонезом " Чё- нибудь" - на тарілці написала. Гумор.
Майонезом " ЧЁ - НИБУДЬ" - на тарілці написала.Гумор.
Коханий жінку попросив,
Що - небудь приготувати...
Але жінка не змогла
Таку страву пригадати....
Все, що вона пригадала -
Майонезом " ЧЁ - НИБУДЬ " -
На тарілці написала.
Коханий " ЧЁ -НИБУДЬ "- це з"їв,.....
Полягали спати.....
Жінка крутиться: - Почни,....
Мене вже цілувати!
Але чоловік не хоче вже
Ніжно так кохати....
Відвернуйся він спиною, .. ..
Бажання має спати.
- " ЧЁ - НИБУДЬ" я вже поїв,...
Про це не забуду....
І як - небудь я тебе теж
Кохати нині буду....
Поцілував її у щічку,.....
Погладив по носі...
- Чекаю голубці смачні.....
Завтра на підносі.
Жінка помилку зрозуміла ...
Голубці зварила.
І смачненьким компотиком
Його напоїла.
Вже майонезом " ЧЁ - НИБУДЬ" -
Вона не писала.....
А лише найкращі страви
Йому готувала.
Автор: Алла Баранкевич