В країні війна ще триває ,
І перимир'я насправді немає...
Але з екранів зовсім інше лунає,
І влада про успіхи усім заявляє!
Що реформами зайняті вони,
І місцеві вибори уже провели...
І мало б бути усе добре і файно,
Та арештували Корбана негайно!
І постає тут не одне питання,
У чому ж полягає їхнє завдання?
А ,можливо, це такі реформи у них?
Щоб судити людей і патріотів простих?
Чому хто розстрілював Майдан - на волі?
А патріоти, волонтери, за гратами, вневолі?
Чому хто "русский мир" привів в Донбас,
Сидить у просторих кабінетах і керує у нас?
Чому сепаратисти знову при владі?
І сидять ,з портфелями, спокійно у Раді?
Чому на вибори мільярди,Ви витрачаєте?
А бійцям ,лиш, частково допомагаєте?
І ще багато чому, як і навіщо ,можна, спитати,
Відповідь одна! Бо владі на нас, просто начхати!