19.12.2015
як епіграф
Пісня і піся у них один корінь як зауважила Музи Августи
31.12.2015
як епіграф
,,ти собі сама,,ОЕ
А ти зиркаєш на мене
ніжки як з книжки глянцевої книжки
я зиркаю на твої ніжки .
ножки ходять у панчохах, колготах
та нашо мені глянцеві журнали, якщо у мене ти є
а ти ти-ти-ти зиркаєш на мене .
а ти одягнула свої колготи,довгії панчохи.
Міра яка ти ж гарна у колготках.
а ножки .ножки ...
як з книжки
(часу вигадання пісеньки -згодом після прослуховування пісні ,,ти собі сама,,ОЕ
Додавання деяких слів до сьогодні)
використана фотка з інету
від Татьяна ~Tatiana~ самі красиві ноги ,,світу,,1