20.01.2016
записи у блокноті -збірці,,французько-український словник.
,,лик бога жахливий,,
ту-ту-ту,ту-ту-ту
...Жахливий лик бога!
І ти побачиш жахливий лик бога,
Але тебе просто обманули ,може,
І він буде ужасен той лик бога.
куплет
Зевс любив телиць-дівиць,
Любував їх і на Олімп крав.
А коли почну грати у жорстоку гру
під назвою ,,життя,,?
Хвате,доста тобі грати у пошуки бога!
Адже поглянь у дзеркало;
Ти-жахливий ,як бог!
А ти поглянь собі в душу .
А ти поглянь собі в розум-
Книги і сліда в тобі не лишили.
Пр.:
...Жахливий лик бога!
І ти побачиш жахливий лик бога,
Але тебе просто обманули !
І він буде жахлив той лик бога.
кулак бога тобі в рожу!
куплет
фальш.обмани.остогиділи.
гра надоїла.
Керувати людьми так просто:
Як вівці ,побіжать туди,
якщо налякати.
А як живуть інші?
чи є у них воля до життя?
шиття,баскетбола?Бухла?
Бухло-добре,та не смачне
і не люблю говорити правду.
Ти хочеш почути лайку?
Ти херувим!Гавно!пі-і-і-і
Лик бога із паралельних світів
уявою до тебе зано-сить!
АТО-помираєш за гавно.
Подивись в дзеркало.
красиве на лице,тупе на ділі,
Подивись в дзеркало.
Жахливе на лице та розумне в ділі.
каша в голові.
нащо ти живеш?
нащо ти живеш?
Богу байдуже на тебе.
Солдате,тобі стояти взимку.
Слякоть,мокротиння.
Нащо тобі це?
Нащо тобі це?
серп і яйця
До мене причепилась рима:
,,Дванадцять грішників спішать,тринадцятого догнать хотять,,
Годинник.
* * *
Пам"ятаю 2 роки назад,
Як все почалось,
Дивувався один незнайомець:
він гроші знайшов у траві.
Чого дивуватись?
Від роззявленості загубили.
(Copyright All right Reserveds to DominicID 25620)
Digital Millennium Copyright Act Protected